Over mij

Hej! Ik ben José. Geboren en getogen op de Veluwe in een gezin met zes kinderen. Daarna heb ik de wereld verkend, onder andere tijdens mijn studie Culturele Antropologie. Tijdens al mijn omzwervingen reisden mijn pen, boeken en laptop als trouwe vrienden met mij mee. Ik hecht veel waarde aan vrijheid van tijdsindeling. Geen wonder dat ik al snel na mijn studie begon als zelfstandig tekstschrijver.

Inmiddels ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Samen zijn we ouders van een prachtig kind en binnenkort hopen we ons tweede kindje te verwelkomen in ons gezin. Liefdevol en verantwoord opvoeden vind ik enorm interessant. Ik lees graag over emotieregulatie, wasbare luiers en montessorispeelgoed, maar mijn interesse reikt ook verder. Ik draag een wereld aan ervaringen en herinneringen met mij mee, in mijn pen en toetsenbord.

Dus wil jij samenwerken of heb je een interessante opdracht voor mij? Neem contact op via info@tekstschrijverinzetten.nl

Ik heb samengewerkt met José in een groot, uitdagend en complex project. Dat is zeer goed bevallen! José is één van de meest flexibele en hardwerkende personen die ik ken. En heel erg aardig bovendien! Zeker een aanrader om mee samen te werken.

Willeke van Baars – conclusr group

José is een getalenteerd schrijfster met een scherp gevoel voor taal en mensen, met de nodige empathie.

joop lahaise – voormalig hoofdredacteur mug magazine